• main-banner-cayman

  REGJISTRIMI I ANIJEVE ISHULLI CAYMAN

  Regjistrimi i jahteve në Cayman Island

Regjistroni varkën tuaj në ishullin Kajman

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Cayman Island, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Ishullin Kajman, duke përfshirë: jahte me vela, varka me motor, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në ishullin Kajman si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje për të regjistruar anijen tuaj në ishullin Kajman.


Merrni regjistrimin tuaj të përkohshëm tek ne në 24 orë pune! Regjistrimi në Ishujt Kajman është i mirë për 12 muaj!

Ishujt Kajman janë një juridiksion popullor për regjistrimin e varkave për shkak të reputacionit të tij si një regjistër detar i vendosur mirë, me cilësi të lartë, me një kuadër të fortë ligjor dhe një regjim tatimor tërheqës.

Ishujt Kajman janë një territor britanik përtej oqeanit dhe një anëtar i Organizatës Ndërkombëtare Detare (IMO). Kjo u lejon anijeve të regjistruara në Ishujt Kajman të udhëtojnë lirshëm dhe të hyjnë në ujërat ndërkombëtare pa kufizime.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJNË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  Nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Ishujt Kajman. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • Shërbimi ndaj klientit 7 ditë në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • Regjistrim provizor i garantuar në 24 orë pune! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Ishujt Kajman dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj të jetë gati në më pak se 24 orë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të ishullit Kajman.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente nevojiten për një regjistrim në Ishujt Kajman

Për të regjistruar jahtin tuaj në Cayman Island, nuk kemi nevojë për asnjë raport anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

Kopje e faturës së shitjes së anijes

Ne kemi nevojë për një kopje të Faturës së Shitjes së anijes, e noterizuar ose me vulën e kompanisë; Nëse anija është e re, na duhet një Certifikatë Ndërtuesi, e noterizuar ose me vulë ose vulë oborri.

Certifikata e Qëndrimit të Mirë

Çertifikatë e gjendjes së mirë për kompaninë pronare (aktual brenda tre muajve). Nëse kompania është e inkorporuar në Ishujt Kajman brenda të njëjtit vit të regjistrimit, mjafton një kopje e Certifikatës së Inkorporimit. Nëse pronari është një individ (ose pronarë të përbashkët), do të na duhet një kopje e noterizuar e pasaportës së tij/saj;

Certifikata e Fshirjes

Ne kemi nevojë për një transkript të mbyllur ose një certifikatë fshirjeje nëse anija ishte regjistruar diku tjetër më parë.

Certifikata e Studimit dhe Certifikata Ndërkombëtare e Tonazhit

Certifikatat dhe dokumentet që kërkohen për t'u bartur në anije do të varen nga madhësia e anijes, lloji i anijes, përdorimi i saj, numri i personave, etj. Ne do t'ju njoftojmë pasi të merrni formularin tuaj fillestar në internet, çfarë kërkojmë për anijen tuaj specifike . Në shumicën e rasteve një Certifikatë e mëparshme e Vrojtimit është e mirë, për sa kohë që është lëshuar nga Shoqëritë e klasifikimit të autorizuara nga autoriteti Detar Cayman.

Kopje e pasaportës/identifikimit

Vërtetim sigurimi

24 ore
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet e ishullit Kajman.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur